Digital Aarts Beeld en Geluid, de gespecialiseerde vakzaak in verkoop, reparatie en installatie van audio-video- computer-telefonie en bewakingsapparatuur.

Digital Aarts Beeld & Geluid (Audio-Video Specialist) kenmerkt zich door haar opvallend klantgerichte houding, zijn specialistische service en kwaliteit.

Sinds 1967 is voor Baarle Nassau en omgeving Digital Aarts Beeld & Geluid uw betrouwbare partner voor het leveren en repareren van uw apparatuur. Al vanuit de tijd dat er slechts zwart/wit tv’s waren en de ontvangst nog werkte via een “hark antenne” boven op het dak is men in ons bedrijf de kennis blijven uitbouwen zodat er een ongekende ervaring is verkregen door ons personeel.

Electro World & Aarts Beeld en Geluid

Zoals u wellicht al gezien hebt maakt Aarts Beeld en Geluid sinds enige tijd een belangrijk deel uit van Electro World, een internationale, innovatieve en zeer klantgerichte formule met meer dan 13.000 vestigingen in Europa! Mede daarom heten wij voortaan Electro World Aarts Beeld & Geluid. Ons winkelpand heeft van buiten een nieuwe uitstraling gekregen en er heeft een interne verbouwing plaats gevonden. Aan het vertrouwde beeld van vroeger zoals Aarts Beeld & Geluid (Audio-Video Specialist) bekend stond en nog steeds staat is niets veranderd. Dezelfde vakkundige mensen met hun liefde voor het vak, de eigen technische dienst en het vergaande serviceniveau Electro World Aarts Beeld & Geluid is nog steeds als vanouds.

Satellietontvangst

Een aparte specialisatie is de satellietontvangst. Op vrijwel elke plaats kunnen wij u voorzien van Satellietontvangst zodat u onder andere naar de Nederlandse zenders kunt kijken. Door de dealerschappen van Canal digitaal , TV Vlaanderen en Ziggo kunnen wij u altijd voorzien van de beste Digitale beeldkwaliteit.

Vobis shop in shop

Nieuw bij Digital Aarts Beeld & Geluid  is een uiterst complete Vobis shop in shop. In deze ruime afdeling kunt u dus vanaf nu bij ons ook terecht voor computers, laptops, printers, tablets. Daarnaast beschikken wij over een groot assortiment aan e-readers, pc speakers, webcams en allerlei apparatuur voor (draadloze) netwerken zoals routers etc. Ook het aanleggen van uw draadloos netwerk in uw complete woning of bij uw bedrijf behoort tot de mogelijkheden, onze vakmensen regelen het perfect voor u. Ook voor het vergroten van uw huidige wifi bereik op bijvoorbeeld uw mini-camping is voor ons geen enkel probleem.

Eigen Technische dienst

Digital Aarts Beeld & Geluid beschikt over een eigen technische dienst met een inpandige en ruime werkplaats. Zo kunnen wij indien nodig uw reparaties snel en deskundig uitvoeren. Of het nu gaat om televisies, radio’s, computers, laptops af andere apparatuur onze deskundige medewerkers draaien nergens hun hand voor om. Garantie reparaties van diverse A-merken worden zelfs door ons zelf hersteld daardoor kunnen wij u weer snel op weg helpen.

Mede daarom gaat u naar Digital Aarts Beeld & Geluid:

 • Vobis shop in shop
 • Experts in TV satelliet (schotel) installaties
 • Canal Digitaal HD Smartpack’s
 • Officieel partner van Canal Digitaal, TV Vlaanderen, Digitenne, Ziggo/UPC en alle glasvezelproviders
 • Verhuur van tijdelijke tv ontvangst via satelliet/digitenne
 • Gratis vervangend toestel
 • Eigen technische dienst
 • Reparatie en installatie van apparatuur, ook wanneer u die elders hebt gekocht
 • Verhuur van grootbeeld tv-beamers en audio-apparatuur voor evenementen, feestjes en beurzen
 • Vakkundige en betrouwbaar team van eigen vakmannen
 • Eigen bezorgdienst Parkeren voor de deur