…Het voordeel van
een grotere televisie:

Product tip door John Aarts
“Doordat nieuwe televisies veel meer detail tonen dan oude tv’s geniet u optimaler van een groter scherm zonder dat het beeld er slecht uitziet. “.

LED TV | Digital Aarts Beeld & Geluid

Een LED tv is in feite de opvolger van een LCD televisie. Doordat de verlichting van de vroegere LCD tv’s gewijzigd is naar LED worden deze televisies tegenwoordig LED tv’s genoemd. Door deze vernieuwde techniek zijn deze LED televisies zeer zuinig in het energieverbruik wat bijdraagt aan een beter milieu en ook mooi is voor de portemonnee. Tevens zijn LED tv’s ook nog eens uiterst plat qua vormgeving.

De keuze aan modellen en merken bij Digital Aarts Beeld & Geluid is reuze. Wanneer u onze winkel bezoekt kunt u op uw gemak de verschillende modellen met elkaar vergelijken en uiteraard geven indien gewenst onze vakmensen u een goed en eerlijk advies zodat u iedere dag weer optimaal geniet van uw gekochte televisie.

Digital Aarts Beeld & Geluid levert vele modellen aan LED tv’s, voor ieder budget leveren wij een passende oplossing. U bent van harte welkom in onze winkel in Baarle-Nassau zodat u meteen u favoriete product kunt bekijken en testen.