…Het voordeel van
een retro radio platenspeler:

Product tip door John Aarts
“Tijdens de verhuizing kwam ik nog een flink aantal oude langspeelplaten tegen. Met de nieuwe retro radio platenspeler kan ik opnieuw genieten van mijn oude favoriete muziek en tegelijkertijd ook gebruik maken van mijn nieuwe muziek door de slimme koppeling met mijn smartphone. Allemaal eenvoudig vanaf hetzelfde apparaat”.

Tafelradio’s | Digital Aarts Beeld & Geluid

Hecht u grote waarde aan hoge kwaliteit audio met een mooi diep geluid dan is een tafelradio van het gerenomeerde merk Tivoli Audio echt iets voor u. Digital Aarts Beeld & Geluid beschikt over een uitgebreide reeks aan verschillende modellen. Of u nu op zoek bent naar een monoradio, een kleine tafelstereo, een anologe of een digitale klokradio, we hebben altijd een model dat aan uw wensen voldoet.

Zo is het MODEL ONE AM/FM met afstand de beste tafelradio die er te koop is. Het geluid wat uit dit fraaie stukje techniek komt klinkt als een klok en is echt kamervullend. Net als alle andere Tivoli Audio-producten is de Model One AM/FM-tafelradio compatibel met de iPod en andere spelers. Verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, voor uzelf of voor iemand anders die het verdient.

U moet dit echt horen dus kom snel naar onze showroom en vraag een van onze medewerkers om een vrijblijvende demonstratie.

Wij zijn officieel dealer van het kwaliteitsmerk:

Digital Aarts Beeld & Geluid levert naast bovenstaande producten vele modellen aan tafelradio’s, voor ieder budget leveren wij een passende oplossing. U bent van harte welkom in onze winkel in Baarle-Nassau zodat u meteen u favoriete product kunt bekijken en testen.