…Altijd zien wie er belt, ook in België:

Product tip door John Aarts “Wilt u altijd zeker zijn van nummerherkenning? Kies dan voor een DECT-toestel dat zowel DTMF als FSK ondersteunt. FSK is de standaard voor nummerherkenning in België”.

DAB+ digitale radio | Digital Aarts Beeld & Geluid

Digital Aarts Beeld & Geluid DAB+ beschikt over een breed assortiment aan DAB+ digitale radio’s. DAB+ is de nieuwe internationale standaard voor digitale radio. Door het digitaliseren van de ether komt er meer zendruimte voor radiozenders beschikbaar. Dus meer keuze! DAB+ gaat op termijn de FM vervangen. Sinds juni 2013 waren in Nederland reeds de eerste commerciële radiozenders in DAB+ te beluisteren. Vanaf die datum stijgt het aantal steunzenders gestaag waardoor de dekking en de binnenshuis-ontvangst steeds verder verbetert. Rond 2016/2017 zal de uitbreiding van het zenderpark haar voltooïng hebben bereikt waarmee een ongestoorde ontvangst van alle DAB+ zenders in heel Nederland is gewaarborgd.

DAB+, INTERNET EN SPOTIFY: IDEAAL! LEES HIER DE TEST (PDF)

Wij leveren van DAB+ audio o.a. onderstaande kwaliteitsmerken.

Pinell tiny audio M8

€ 59,95

Pinell tiny audio ami

€ 79,95

Soundmaster NR850

€ 219,00

Pinell go design radio

€ 189,00

Digital Aarts Beeld & Geluid levert naast bovenstaande producten vele modellen DAB+ radio’s, voor ieder budget leveren wij een passende oplossing. U bent van harte welkom in onze winkel in Baarle-Nassau zodat u meteen u favoriete product kunt bekijken en testen.