…Altijd zien wie er belt, ook in België:

Product tip door John Aarts “Wilt u altijd zeker zijn van nummerherkenning? Kies dan voor een DECT-toestel dat zowel DTMF als FSK ondersteunt. FSK is de standaard voor nummerherkenning in België”.

HEOS draadloos speakersysteem by DENON | Digital Aarts Beeld & Geluid

Digital Aarts Beeld & Geluid heeft het assortiment aan draadloos geluid uitgebreid met het prachtige HEOS speakersysteem. Heos is een draadloos muziek system van DENON dat je de controle geeft over al je muziek, overal in je huis. Alles dat je nodig hebt is één of meerdere HEOS speakers en de gratis app.

De muziek waar je altijd al van gehouden hebt, klinkt weer als nieuw met de onvergelijkbaar goede geluidskwaliteit van een HEOS draadloos speakersysteem. En met bijna eindeloze bronnen voor muziek, zowel online als streaming, brengt dit krachtig draadloos audio systeem je steeds weer nieuwe favorieten.

Elk HEOS systeem is gepassioneerd door Denon in-house ontwikkeld en samengesteld uit speciaal ontworpen componenten die in volledige harmonie samenwerken en de kwaliteit en werking garanderen die muziekliefhebbers willen en verdienen.

PRACHTIGE AUDIOWEERGAVE,­ SAMEN OF APART

Samen of apart, deze stijlvolle en krachtige draadloze speakers leveren een pure en precieze audioweergave. Groepeer en synchroniseer het geluid voor een optimale kamervullende muziekweergave.

Om een fantastische luisterervaring te leveren met meerdere HEOS speakers tegelijkertijd, moet elke HEOS speaker perfect gesynchroniseerd zijn. Gebaseerd op jaren van nauwgezet onderzoek, levert HEOS een ongeëvenaarde synchronisatie tussen alle speakers in microseconden

De HEOS speakers, HEOS Link en de HEOS Amp hebben nu de mogelijkheid om hoge resolutie audio bestanden af te spelen voor de ultieme luisterervaring vanaf je apparaten verbonden met je netwerk of USB. HEOS is het product van een obsessie met audio en de liefde voor muziek. Maar ook het product van intense samenwerking binnen ons Denon engineering-team en de beste componenten, speciaal geselecteerd zodat ze elk hun perfecte rol kunnen spelen in onze vooruitstevende en unieke ontwerpen.

HET HEOS SYSTEEM

Vul elke ruimte met muziek. Sluit aan, verbind met WiFi en geniet. Simpel.

De systemen en draadloze speakers van HEOS by DENON die wij leveren en desgewenst ook bij u thuis compleet installeren staan garant voor topkwaliteit geluid. Kom snel naar onze showroom en vraag een van onze medewerkers om een vrijblijvende demonstratie.