…wanneer een micro audio set in huis:

Product tip door John Aarts
“Micro audio sets zijn handige, en vaak relatief betaalbare alles-in-een-oplossingen voor degene die kwaliteit zoekt maar niet veel ruimte beschikbaar heeft.”.

Thuisbioscoop & Hifi | Digital Aarts Beeld & Geluid

Een thuisbioscoop van Digital Aarts Beeld & Geluid ofwel een home cinema set is een alles-in-één apparaat dat uitermate geschikt is voor het kijken van films en televisie met een ware bioscoopbeleving. Een thuisbioscoop is daarom uitgerust met meerdere speakers. Om de hoeveelheid draden in huis te beperken leveren wij ook draadloze home cinema sets. Doordat de achterste speakers draadloos zijn uitgevoerd hebt u geen last meer dan de hinderlijke en lelijke speakerkabels. Daarnaast geeft een draadloze subwoofer meer plaatsingsvrijheid.

Een thuisbioscoop kunnen wij desgewenst ook bij u thuis compleet installeren zodat u gegarandeerd bent van topkwaliteit geluid wat zelfs bij de ware filmfantast zal zorgen voor een optimale beleving. Kom snel naar de winkel van Digital Aarts Beeld & Geluid en vraag een van onze medewerkers om een vrijblijvende demonstratie.

Hifi sets

Geniet u liever van een mooi stuk muziek? Dan is een hifi set van Digital Aarts Beeld & Geluid een prima oplossing om zorgeloos van uw favoriete muziek te genieten. In onze winkel hebben wij diverse opstellingen met prachtige hifi systemen van gerenomeerde en professionele merken. Kom snel naar de winkel van Digital Aarts Beeld & Geluid en vraag een van onze medewerkers onder het genot van een kopje koffie om een vrijblijvende demonstratie.

Wij leveren van ons thuisbioscoop en hifi assortiment o.a. de volgende kwaliteitsmerken.

Digital Aarts Beeld & Geluid levert naast bovenstaande producten vele modellen voor uw thuisbioscoop en hifi set. Voor ieder budget leveren wij een passende oplossing. U bent van harte welkom in onze winkel in Baarle-Nassau zodat u meteen u favoriete product kunt bekijken en testen.