…Het voordeel van
een retro radio platenspeler:

Product tip door John Aarts
“Tijdens de verhuizing kwam ik nog een flink aantal oude langspeelplaten tegen. Met de nieuwe retro radio platenspeler kan ik opnieuw genieten van mijn oude favoriete muziek en tegelijkertijd ook gebruik maken van mijn nieuwe muziek door de slimme koppeling met mijn smartphone. Allemaal eenvoudig vanaf hetzelfde apparaat”.

Retro Radio platenspelers | Digital Aarts Beeld & Geluid

Ben u op zoek naar een Retro Radio platenspeler voorzien van de meest moderne techniek maar wel met de looks van vroeger dan bent u bij Digital Aarts Beeld & Geluid op het juiste adres. De ‘looks’ van onze Soundmaster producten ademen één en al retro en nostalgie uit! Alle componenten zijn met zorg samengesteld voor een optimale geluidskwaliteit. Geen geruis en gekraak zoals de radio’s en platenspelers van vroeger, maar een sublieme weergave van geluid en makkelijk switchen tussen CD, LP, Radio, DAB+ en eventueel Cassette. Ook DAB+ radio, Bluetooth connectiviteit en/of Wifi behoort tot de mogelijkheden. Soundmaster staat garant voor het sfeervolle design van vroeger, maar de audiokwaliteit van nu.

Wij leveren Retro Radio platenspelers o.a. van de onderstaande kwaliteitsmerken.

Soundmaster PL186H

€ 64,95

Soundmaster NR850

€ 189,00

Soundmaster NR513DAB

€ 249,00

Soundmaster NR912

€ 259,00

Soundmaster NR545DAB

€ 259,95

Soundmaster NR850WE

€ 219,00

Digital Aarts Beeld & Geluid levert naast bovenstaande producten vele modellen aan Retro Radio platenspeler, voor ieder budget leveren wij een passende oplossing. U bent van harte welkom in onze winkel in Baarle-Nassau zodat u meteen u favoriete product kunt bekijken en testen.