…haal de IMAX bioscoop ervaring in huis:

Product tip door John Aarts
“Bij een goede afstand van de televisie en een centrale positie ten opzichte van het beeld is een IMAX bioscoop ervaring met een curved oled tv mogelijk”.

Curved (OLED) tv’s | Digital Aarts Beeld & Geluid

Curved televisies van Digital Aarts Beeld & Geluid geven u een schitterende beleving van televisie kijken. Een curved televisie is zoals de naam aangeeft een televisie waarbij het scherm gebogen is. U zult als tv-kijker door het holle karakter van het scherm uw uitzending of film nog meer gaan beleven. De lichtgebogen vorm van een OLED curved TV brengt beelden echt tot leven en brengt videobeelden voelbaar op de voorgrond zoals dat op een platte televisie niet mogelijk is. Door het unieke ontwerp van de OLED TV wordt de kijker volledig omgeven door ongeëvenaarde beeldkwaliteit.

In de winkel van Digital Aarts Beeld & Geluid kunt u met eigen ogen ervaren hoe de prachtige gebogen vorm van deze televisies en de technische prestaties van de tv’s schitterend samengaan. Uiteraard geven onze vakmensen indien gewenst u een goed en eerlijk advies.

Digital Aarts Beeld & Geluid levert diverse modellen Curved (OLED) tv’s, voor ieder budget leveren wij een passende oplossing. U bent van harte welkom in onze winkel in Baarle-Nassau zodat u meteen u favoriete product kunt bekijken en testen.