Eigen technische dienst – Digital Aarts Beeld en Geluid.
Van advies tot installatie: wij verzorgen alles.

Niets is zo onderhevig aan ontwikkelingen dan de elektronica branche. Doordat het team van Digital Aarts Beeld & Geluid regelmatig trainingen volgt zijn we in staat voor uw situatie de beste oplossing te adviseren. Wij hebben de kennis om uw leven helemaal op een slimme manier digitaal in te richten. Niet alleen geven wij u een passend advies voor de benodigde producten. Ook adviseren wij u op het gebied van bekabeling en (draadloos)netwerk, voor een optimaal resultaat.

Eigen techische dienst

De monteurs van onze technische dienst staan iedere dag voor u klaar. Digital Aarts Beeld & Geluid beschikt over een eigen technische dienst met een inpandige en ruime werkplaats. Zo kunnen wij indien nodig uw reparaties snel en deskundig uitvoeren. Al vanuit de tijd dat er slechts zwart/wit tv’s waren zijn de mensen van onze technische dienst hun kennis blijven uitbouwen zodat er een ongekende ervaring is verkregen door ons gehele team.

Of het nu gaat om televisies, radio’s, computers, laptops af andere apparatuur onze deskundige medewerkers draaien nergens hun hand voor om. Garantie reparaties van diverse A-merken worden zelfs door ons zelf hersteld daardoor kunnen wij u weer snel op weg helpen.