…Maak uw pc of laptop
een heel stuk sneller:

Product tip door John Aarts
“Een laptop wordt aanzienlijk sneller door gebruik van een SSD-schijf i.p.v een reguliere harde schijf. Daarnaast is deze stiller en zuiniger dan een harde schijf (SSD, afkorting voor Solid State Disk)”.

Wifi (draadloos netwerk) | Digital Aarts Beeld & Geluid

In de Vobis shop in shop bij Digital Aarts Beeld & Geluid beschikken wij over veel hardware als het gaat over het aanleggen van draadloze netwerken. Zo hebben wij vele modellen aan wifi routers, netwerk adapters en accessoires. Maar ook kunt u bij ons terecht voor het uitbreiden van uw bestaande draadloos netwerk en wij hebben zelfs oplossingen om een draadloos netwerk in uw woning m.b.v. homepluggen via het stopcontact op te zetten. Kom naar onze Vobis shop in shop en maak kennis met onze uitgebreide assortiment aan netwerk producten.

Wifi (draadloos netwerk) bij u thuis

Een snelle en veilige draadloze verbinding met het internet is tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Het aanleggen van een compleet draadloos netwerk in uw woning met overal een perfect bereik kan nog al eens een lastige klus zijn. Het team van Digital Aarts Beeld & Geluid helpt u dan ook graag met dit probleem. Onze vakmannen hebben vele jaren ervaring om dit perfect bij u thuis voor u te verzorgen.

Wifi (draadloos netwerk) op uw bedrijf

Ook met het aanleggen en instellen van uw draadloos netwerk op uw bedrijf, zijn wij u graag van dienst. Bent u bijvoorbeeld eigenaar van een (mini)camping en wilt u graag uw gasten voorzien van een stabiel wifi netwerk over uw gehele terrein ook dan bent u bij ons aan het goede adres. Neem voor meer informatie contact met ons op en wij maken graag met u een vrijblijvende afspraak bij u op locatie om uw wensen en behoeften samen met ons te bespreken.

In onze Vobis shop in shop leveren wij de volgende merken aan netwerk producten: