…De ultieme design televisie:

Product tip door John Aarts
“Met slechts een dikte van circa 6 mm is een OLED TV vooruitrevend op het gebied van design, deze tv is zelfs platter dan de meeste smartphones”.

OLED TV | Digital Aarts Beeld & Geluid

OLED tv’s, die bij Digital Aarts Beeld & Geluid te bekijken zijn, zijn het neusje van de zalm op televisie gebied. Een OLED televisie heeft een scherm dat bestaat uit organische materialen die, wanneer ze stroom krijgen, licht geven. De pixels van een OLED TV gaan afzonderlijk van elkaar aan en uit. Dit zorgt voor een schitterend contrastbereik van het helderste wit tot het diepste zwart. Hierdoor krijgt het beeld ongelofelijk veel diepte en komen de mooiste kleuren tot leven en kunt u met uw OLED TV details zien die niet eerder konden worden ervaren.

Aangezien achtergrondverlichting niet meer nodig is bij een OLED tv, zijn OLED tv’s een stuk dunner dan LCD en LED televisies. Dit samen met super scherpe en heldere beelden als nooit te voren zorgt voor een ultieme beleving. Of u nu een actiefilm of een voetbalwedstrijd kijkt, de hoge beeldverversing zorgt voor een naadloze weergave van alle actiescenes en geeft een weergaloos vloeiend en helder beeld.

Bent u nieuwsgierig geworden over hoe het beeld van deze televisies er in werkelijkheid uit ziet? Wanneer u de winkel van Digital Aarts Beeld & Geluid bezoekt kunt u op uw gemak de verschillende modellen met elkaar vergelijken en uiteraard geven indien gewenst onze vakmensen u een goed en eerlijk advies.

Digital Aarts Beeld & Geluid levert diverse modellen aan OLED tv’s, voor ieder budget leveren wij een passende oplossing. U bent van harte welkom in onze winkel in Baarle-Nassau zodat u meteen u favoriete product kunt bekijken en testen.