…een complete boekenkast
in de palm van uw hand:

Product tip door John Aarts
“Op een e-reader met 1 GB geheugen kunt u tot wel 1.000 boeken kwijt, afhankelijk van de lengte en de hoeveelheid afbeeldingen”.

E-readers | Digital Aarts Beeld & Geluid

Bent u een echte boekenliefhebber en wilt u graag uw favoriete boeken overal mee naar toe nemen bijvoorbeeld op vakantie dan is een e-reader het perfecte apparaat voor u. Zo bespaart u met een e-reader veel ruimte in uw baggage maar ook voor thuis is een e-reader ideaal. Bij Digital Aarts Beeld & Geluid hebben we diverse modellen e-readers in ons assortiment.

Met een e-reader leest u digitale boeken. Hoewel dit ook mogelijk is met een tablet is een e-reader volledig gericht op het lezen van boeken. Een zeer belangrijk voordeel van een e-reader is de leesbaarheid van de teksten op het scherm. De leesbaarheid lijkt op papier en daardoor is het lezen op een e-reader erg rustig voor uw ogen. Verder is de accuduur van een e-reader vele malen langer dan van een tablet en zijn tablets vaak ook zwaarder, wat bij langdurig lezen erg vermoeiend kan zijn. De vakmensen van Digital Aarts Beeld & Geluid kunnen u een goed advies geven over welk e-reader het beste bij uw wensen aansluit, kom dus nu naar onze winkel.

In onze winkel leveren wij de e-readers van: