…Maak uw pc of laptop
een heel stuk sneller:

Product tip door John Aarts
“Een laptop wordt aanzienlijk sneller door gebruik van een SSD-schijf i.p.v een reguliere harde schijf. Daarnaast is deze stiller en zuiniger dan een harde schijf (SSD, afkorting voor Solid State Disk)”.

PC systemen,  laptops & netbooks | Digital Aarts Beeld & Geluid

In de vobis shop in shop bij Digital Aarts Beeld & Geluid staan vele modellen computers, laptops/notebooks overzichtelijk opgesteld zodat u een goed beeld krijgt van de diverse modellen en specificaties. Bent u op zoek naar een gebruiksvriendelijke computer of laptop waarop u makkelijk kunt internetten en mailen of wilt u juist het neusje van de zalm zodat u daarnaast ook moeiteloos zware applicaties kunt draaien, samen met onze vakmensen vindt u een computer of laptop die perfect aansluit bij uw wensen.

Scherpe prijzen & extra service

Onze producten zijn uiterst scherp geprijsd, u hebt bij ons de keuze om het gewenste systeem tegen een basis prijs aan te schaffen zodat u na de aankoop thuis zelf aan de slag gaat met de configuratie. Maar indien u dit zelf te ingewikkeld vindt is het ook mogelijk om uw aankoop te voorzien van een extra service pakket zodat wij dit perfect voor u regelen. Zo kunnen wij probleemloos voor u de data van uw oude naar uw nieuwe computer of laptop overzetten en installeren en configureren wij voor u aanvullende software.

In onze Vobis shop in shop leveren wij van de volgende merken complete computersystemen & laptops: