…Altijd zien wie er belt,
ook in België:

Product tip door John Aarts
“Wilt u altijd zeker zijn van nummerherkenning? Kies dan voor een DECT-toestel dat zowel DTMF als FSK ondersteunt. FSK is de standaard voor nummerherkenning in België”.

Telefonie | Digital Aarts Beeld & Geluid

Digital Aarts Beeld & Geluid heeft een breed assortiment aan vaste telefoons, telefoons speciaal voor senioren en mobiele telefoons. In onze winkel kunnen wij u de mooiste modellen tonen met de beste geluidskwaliteit. Voor ieder budget hebben wij de beste oplossing. Samen met ons kiest u eenvoudig uit ons brede assortiment aan dect-huistelefoons. Wilt u niet teveel toeters en bellen ga dan voor een prima basis toestel. Wilt u graag een echte design telefoon dat er niet alleen mooi uitziet, maar ook nog eens voorzien is van de beste en nieuwste technologieën ook hebben wij in ons assortiment. Het team van Digital Aarts Beeld & Geluid helpt u graag met het uitzoeken van de beste telefoon voor u.

Thuis telefonie

Bent u op zoek naar een nieuwe vaste telefoon? Bellen met een vaste huistelefoon via een vaste lijn is ondanks het ruime aanbod aan mobiele telefoons nog steeds voordelig en de moderne huistelefoons uit ons assortiment hebben ook vele handige functies, zoals een antwoordapparaat, telefoonboek of handsfree bellen. Daarnaast beschikken veel van onze vaste telefoons over een display waarop u kunt zien wie u belt.

Senioren telefonie

Seniorentelefoons, ook wel eenvoudige telefoons genoemd, zijn in de eerste plaats bedoeld voor senioren vanwege het gebruiksgemak. Daarnaast zijn deze toestellen ook voor slechthorenden en slechtzienden vaak de ideale oplossing. Een senioren telefoon van Digital Aarts Beeld & Geluid heeft vaak grote toetsen, een goed afleesbaar scherm en een extra luide bel. De structuur van het menu en het telefoonboek is eenvoudig in gebruik en bepaalde toestellen zijn voorzien van een noodknop.

GSM

In onze winkel tonen wij een fraai assortiment aan GSM’s en smartphones, ideaal om te bellen, Whatsappen, mailen en uiteraard te internetten. Indien u niet alle functies in een toestel nodig hebt en het graag simpel wil houden is het belangrijk om een GSM te vinden die goed bij u past. Onze medewerkers helpen u hierbij en vinden samen met u de beste GSM voor u. Wilt u geen abonnement maar hebt u liever een pre-paid toestel, ook dit is geen enkel probleem. Kom nu naar onze winkel om onze telefoons te bekijken.

Babyphone

Naast onze verschillende modellen aan telefoons leveren wij ook een fraai assortiment aan babyphones. De mensen van Digital Aarts Beeld & Geluid begrijpen dat uw klein kind kwetsbaar is en daarom is het verstandig om uw baby tijdens het slapen ook in de gaten te houden. Wij hebben diverse modellen aan babyphones waarmee u niet alleen uw baby op afstand kan horen maar ook zien. Zo kunt u met onze smartphone babyphones koppelen aan uw smartphone of tablet en via de camera in de babykamer bekijkt u uw baby wanneer u dat wilt. De mogelijkheden zijn eindeloos dus kom nu naar onze winkel voor een demonstratie en een goed advies.

In onze winkel leveren wij telefoons van o.a. de volgende merken: