…Extra flexibel met een
wifi beveiligingscamera:

Product tip door John Aarts
“Met een wifi camera verbind u uw camera draadloos met uw eigen wifi netwerk, waardoor er geen lange kabels getrokken hoeven te worden en een camera op iedere plek geinstalleerd kan worden”.

Camerabeveiliging & observatie | Digital Aarts Beeld & Geluid

Met de camerabeveiliging- en observatie systemen van Digital Aarts Beeld & Geluid kunt u de omgeving van uw huis, winkel of kantoor zowel binnen als buiten in de gaten te houden. Heb u de behoefte om ook `s nachts beelden vast te leggen dan is een beveiligingscamera met infraroodverlichting een goede oplossing, inbrekers slaan namelijk het liefst in het donker toe. Een aantal van onze modellen camera’s zijn waterdicht en dus uitermate geschikt voor buitengebruik. Het assortiment van onze systemen is, net als de kennis van het team van Digital Aarts Beeld & Geluid erg groot.  Zij helpen u graag met het uitzoeken van het camerasysteem wat het beste past bij uw wensen. Ook het installeren van het systeem of camera’s bij u op locatie verzorgen wij graag voor u.

Complete systemen met opname mogelijkheid

Beelden van een camera opslaan is handig wanneer u niet in de gelegenheid bent om steeds alles in de gaten te houden. Daarnaast is het mogelijk om de beelden achteraf te bekijken wat van pas kan komen bij de opname van een diefstal. Voor het opslaan van beelden op een harde schijf of geheugenkaart is een opslagmedium uiteraard noodzakelijk. Dit kan uw laptop of computer zijn maar het is ook mogelijk om dit op een aparte externe harde schijf te doen of zelfs op een geheugenkaart zodat u niet 24 uur per dag uw laptop of computer aan hoeft te laten staan. Bij sommige modellen is het zelf mogelijk om een geheugenkaart rechtstreeks in de camera te steken.

Cloudcamera’s

Met een cloudcamera van Digital Aarts Beeld & Geluid kijkt u overal ter wereld live mee in of rond uw huis. De cloudcamera houdt alles op afstand in de gaten. Wanneer de cloudcamera een beweging detecteert stuurt de camera automatisch u een e-mail met een foto zodat u direct uw maatregelen kan nemen. Veel modellen zijn voorzien van een ingebouwde microfoon zodat u ook nog eens op afstand mee kan luisteren. Via een app ziet u de beelden eenvoudig op uw smartphone of tablet, waar en wanneer u maar wilt.

In onze winkel leveren wij camerabeveiliging & observatie apparatuur van o.a. de volgende merken: