Refurbished Apple en Samsung producten

Euronics Digital Aarts Beeld en Geluid is al jarenlang een gespecialiseerde vakzaak in verkoop, reparatie en installatie van audio-video-computer-telefonie en bewakingsapparatuur.

Sinds kort kunt u ook bij Euronics Digital Aarts Beeld en Geluid terecht voor refurbished Apple en Samsung producten.

Wat is refurbished?

Refurbished is het schoonmaken, opfrissen én renoveren van een apparaat. In dit geval gaat het om Apple producten en Samsung telefoons die retour zijn gekomen om diverse redenen. Denk daarbij aan een technisch mankement, inruilprogramma of bijvoorbeeld via verzekeraars. Ook is er sprake van overproductie.

Waarom refurbished?

De refurbished devices die retour zijn gekomen mogen niet meer als nieuwe devices verkocht worden, maar zijn vaak wel ‘zo goed als nieuw’. Indien nodig onder-gaan deze een refurbishment proces om ervoor te zorgen dat alles goed werkt. In de meeste gevallen zijn het slechts kleine(re) reparaties, zoals een nieuwe batterij, die het toestel weer verkoopbaar maken. Vanzelfsprekend zijn alle devices waarmee u kunt bellen simlock-vrij. Een refurbished toestel wordt schoongemaakt, op meer dan 20 punten gecontroleerd, data wordt volledig verwijderd en waar nodig gerepareerd. Aan het eind van het controle traject is er een uitstekend werkend toestel inclusief een standaard garantie van 24 maanden. Hét grote voordeel is natuurlijk de prijs. Je bespaart al snel tot wel 60% op een nieuw apparaat en daarnaast hoeft het product niet opnieuw gefabriceerd te worden. Het is dus ook uitermate duurzaam om te kiezen voor refurbished producten!

Kwaliteitsgarantie door Robot Check

Refurbished Apple producten en Samsung telefoons zijn significant goedkoper dan nieuwe producten en het is bovendien nog eens duurzaam ook. Maar hét centrale thema van refurbished producten is uiteraard: kwaliteit! Iedere aanbieder van refurbished producten zal u willen doen laten geloven dat zij kwalitatief goede Apple producten en Samsung telefoons aanbiedt. Wij hebben echter de ervaring dat een mens een smartphone eenvoudigweg niet optimaal controleren, met alle nadelige gevolgen van dien voor de gebruiker. Daarom werken wij sinds november 2016 echter met Robots die de smarttoestellen op meer dan 50 punten checken. De Robot geeft objectief aan hoe goed het toestel scoort op al die punten. Bij een ‘failure’ gaan onze professionele techneuten aan de slag met de door de robot geconstateerde fouten, waarna de smarttoestellen nogmaals worden gecheckt. Kwaliteit is hiermee 100% gegarandeerd! Wij zijn de enige partij in de Benelux die geïnvesteerd heeft in deze dure, maar tegelijkertijd uitermate innovatieve oplossing.

Kwaliteit in A of B grade

Aangezien wij zeker zijn van de kwaliteit van de refurbished telefoons en tablets, ontvang je standaard 24 maanden garantie. Wij bieden deze producten aan in verschillende condities. Deze zijn te herkennen aan de grade. Wij leveren uitsluitend producten van A of B grade waaronder de iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6s, iPhone 7 en iPhone 7+,  iPad 2017 en MacBook Air en Macbook Pro daarnaast leveren wij ook refurbished Samsung Galaxy S7.

Een product met A grade:

 • Een product wat vrijwel niet van nieuw te onderscheiden is
 • Mogelijk een licht cosmetisch gebruikersspoor
 • Perfecte technische conditie
 • Product waarbij defecte onder delen zijn vervangen
 • Levering in doosje met laad- kabel + blokje, zonder Earpods
 • 24 maanden garantie

Een product met B grade:

 • Extra scherp geprijs
 • Zichtbare gebruikerssporen
 • Perfecte technische conditie
 • Eventuele defecte onderdelen zijn vervangen
 • Levering in doosje met laad- kabel + blokje, zonder Earpods
 • 24 maanden garantie

Wanneer u onze winkel bezoekt kunt u op uw gemak de verschillende modellen met elkaar vergelijken en uiteraard geven indien gewenst onze vakmensen u een goed en eerlijk advies.