…uw eigen internet netwerk
met de snelheid van het licht:

Product tip door John Aarts
“Met Citonet zijn lelijke kabels of gootjes verleden tijd in uw kantoor of woning. Citonet maakt gebruik van de bestaande installatiebuizen van uw elektriciteitsnetwerk in uw kantoor of woning”.

Citonet, full speed internet met je huidige abonnement! | Digital Aarts Beeld & Geluid

Citonet biedt de oplossing voor uw internetproblemen met een betaalbaar systeem voor full speed internet via je huidige provider. Bent u ook zo klaar met uw trage internet? Met Citonet krijg je full speed internet via je huidige abonnement. Geen lelijke kabels of gootjes, gewoon via de bestaande installatiebuizen van uw elektriciteitsnetwerk in uw kantoor of woning. Het is een betaalbaar, innovatief en gemakkelijk te installeren systeem.

Behalve snel en betrouwbaar is dit optische netwerk tot wel acht keer energiezuiniger dan een standaard netwerk. Dit voordeel wordt behaald doordat het gebruik maakt van optische signalen in plaats van stroom. Bijkomend voordeel is dat het systeem is goedgekeurd voor installatie in de normale, al aanwezige, installatiebuizen met elektriciteitsdraden. Geen extra leidingwerk dus!

Kortom het is gemakkelijk, zuinig, stabiel en veilig zonder verlies van bandbreedte en snelheid!
U bent met Citonet klaar voor de explosief groeiende vraag naar dataverkeer over internet.

Kom nu naar onze winkel voor meer informatie over dit prachtige systeem.